2018. 03. 17.

3 könyv amit idén elakarok olvasniSziasztok! A mai bejegyzésemben 3 könyvet hoztam nektek, amit idén biztosra elakarok olvasni. Ha van kedvetek írjatok könyveket amiket ajánlotok nekem, és szerintetek el kellene olvasnom.

1. Sarah J. Maas - Empire of Storms


Az Üvegtrón sorozat ötödik része, ami idén jelent meg magyar nyelven. Mint tudjátok a kedvenc könyv sorozatom az Üvegtrón, szóval már alig várom h elolvashassam. Az eddigi részekért is odáig vagyok, erre is nagyon kíváncsi leszek. Biztosra veszem hogy ugyanolyan izgalmas lesz mint az elődjei. Remélem minél hamarabb betudom szerezni és elolvasni, de addig is próbálom kerülni a spoilereket. A közeljövőben ebből a könyvből a blogon lesz könyvajánló / kritika :)

 

2. Jennifer A. Nielsen - Az Árnytrón (The Shadow Throne)


Idén olvastam el a Hatalom-trilógia első két részét, ami egyszerűen levett a lábamról. (IDE kattintva elolvashatjátok a kritikákat) Még tavaly év végén vettem meg az első részt, mivel nagyon megtetszett a fülszövege. Nem is ismertem az írónőt sem, sem a regényeit. Amikor elkezdtem olvasni le sem tudtam rakni a könyvet annyira tetszett. Majd elolvasása után, egyből megvettem a második részt is ami ugyanolyan jó és izgalmas könyv volt. Nagy reményeim vannak az utolsó részhez is, már alig várom hogy kezembe vehessem. Ti már elolvastátok az utolsó részt is?
3. Maggie Stiefvater - The Raven Boys - A hollófiúk


Ezt a könyv is már régóta a kívánságlistámon van, de eddig még nem jött el az ideje hogy elolvassam. Igazából ennek a könyvnek is a fülszövege (borítója is :3) fogott meg és rengeteg jót is olvastam róla. Ha jól tudom 4 részes a sorozat, szóval ha ebbe is belekezdek akkor még egy könyvsorozatot kezdek el. Na de erről ennyit tudok jelenleg írni, remélem ezt a könyvet is eltudom olvasni idén.
Kövess be instagramon is ---> https://www.instagram.com/peterlocksmithblog/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése