2018. 01. 15.

Stranger Things 2.évad


Sziasztok! Nem rég sikerült megnéznem a Stranger Things 2.évadát, és hoztam nektek egy kis értékelőt / bemutatót pár mondatban. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a szuper 1.évad után, tudnak-e valami újat és érdekeset a második évadra is tartogatni, és el kell hogy mondjam hogy szerintem ez sokkal jobb évad volt mint az előző. Megismerjük Eleven történetét, új karakterek lépnek be és az első évadban lévő szálakat is tovább viszik. 

Tovább Spoilerekkel folytatom!


Az első évad történései után egy évvel vagyunk előbb. A szereplők élik a mindennapjaikat, megtudjuk hogy Eleven Hopper-nél rejtőzik egy erdei kunyhóban, azért hogy megvédhesse őt. Megismerjük az új szereplőket egy testvérpárt, akinek a lány tagja a fiúk bandájába fog szegődni. Fény derül Will látomásának okaira, amiről először azt hiszik hogy csak a fejében létezik, azonban ez sokkal valóságosabbak. A felnőtteknek is több szerep jut, Joyce még mindig az egyik kedvenc felnőtt szereplőm, aki úgy látszik megtalálta a boldogságot Bob mellett.

Megismerjük Eleven múltját, és egy másik gyereket Eight-et aki szintén földöntúli képességekkel bír. Ő is elszökött a Hawkins Laborból. Barb eltűnése rejtély maradt a szülei és a város számára, ezt a problémát akarják megoldani Nancy és Jonathan, akik össze is jönnek az évad végére. Szembe kell nézniük a szereplőknek a gonosszal, aki Will testében lakozott és sikeresen le is győzik őt.
A történet sokáig két szálon halad, de az évad végére egybeér. A történet még mindig izgalmas, tele van fordulatokkal, a karakterek közötti kémia nagyon jól működik, az új karakterek is nagyon beleillenek a világba. Aki még nem nézte meg a második évadot az minél hamarabb tegye meg! :) Jó hír, hogy be lett rendelve a 3. évad is ;)

Értékelés:
Évad : 🌟🌟🌟🌟🌟
Kedvenc szereplő: Eleven, Joyce, Steve és Nancy
Kedvenc új szereplő: Max
Kedvenc jelenet: Hawkins Labból való menekülés

Ha még nem láttátok a második évadot itt van az előzetese:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése